torsdag 19. januar 2012

bestemmelser som er mer enn følelser.

 
"jeg føler ikke for det.."
- hørt mer enn en gang?


vi skal føle for ting. vi skal føle at ting er rett. og vi skal ha den rette følelsen.
hva er det da? hvordan føles det?


å basere livet på følelsen er et noe risikabelt prosjekt. 
det er utrolig mye som ville gått dunken om vi skulle basert det på følelser. 


noen ting er selvsagte. 
og vi lar ikke følelsene overstyre alt. i alle fall ikke de fleste av oss.
vi går på skolen også de dagene vi ikke føler for det. 
vi spiser frokost selv om det ikke gir et følelsesmessig kick.
vi pusser tennene uten å vurdere hva følelsene vil.
vi skriver ikke melding til sjefen og sier vi ikke kan komme på jobb fordi vi ikke føler for det i dag. 
vi bare gjør det. 
fordi det ellers ville gått dunken.


det er utrolig at vi da ofte overlater de viktigste valgene i livet til følelsene våre. 


vi skal føle i forhold til hvilke relasjoner vi skal ha.
vi skal føle for om vi vil lese i bibelen.
vi skal føle om Gud kjennes riktig. i dag også.
vi skal føle om vi skal bidra.
vi skal føle om noe er rett eller galt.
vi skal føle...
følelser er en bonus.
de er viktige.
men de er ikke alt.
kanskje på tide å finne ut hva annet 
som også skal få være en avgjørende faktor.


  

2 kommentarer:

 1. Liten hilsen fra en "søster" til en annen. Ramlet innom bloggen din nylig,og har sittet og lest mye her. Fantastisk bra du formidler, og mye viktig du tar opp. Supert! Takk :) Ønsker deg en velsignet uke videre og lykke til i arbeidet du står i. Et svært viktig arbeid. klem fra sør

  SvarSlett
 2. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett