onsdag 15. juli 2009

plasseringstips;

noen tips til hvordan du kan plassere deg for å møte jesus denne sommeren.

1. les i bibelen.
ordet har blitt menneske. bibelen er mer enn ord. den er levende ord. og vi møter jesus gjennom bibelen. smarte folk leser bibelen og gjør det de leser.

2. les andre bra bøker.
rundt om finnes det mye bra folk som har fått tak på en del greier om jesus og livet & de. vet du ikke hva som er verdt å lese? kom innom kontoret og få en anbefaling av meg eller per eivind.

3. be - bønn er ikke en komplisert greie
a) alene.
inviter jesus inn i hverdagen. snakk. del tanker. spør om råd. takk han. bli bedre kjent. og hør at han snakker tilbake.
b) sammen med andre.
wow wow wow. det å snakke med jesus sammen er en enormt bra greie. du møter sikkert en del av de kristne vennene dine i løpet av sommeren? å bruke noen minutter på å be litt sammen er noe dere neppe vil angre på...

4. lovsyng !

sing sing sing... musikk er stemning. musikk er hjerte til hjerte. spiller og synger du ikke selv er det ikke feil om du får litt hjelp av en lovsangsplate. vil denne sommeren anbefale hillsong uniteds nye album: a_cross // the_earth

5. 1.korinterbrev 14:4-5 (slå opp og finn ut selv..)

6. vær sosial.
sosiale greier is coming up. snakk om Gud med andre. la han få være en del av livet og samtalene. plutselig blir du bedre kjent med jesus fordi du hører om hvordan andre kjenner han.

7. søndagsmøter // IOGT // kl 16:00
med untak av 19.juli og 26.juli er det møter hele sommeren. jesus er der. garantert!

sakkeus fant et tre og klatret opp.
hva gjør du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar