torsdag 6. august 2009

ser ut i måneskinn.

tirsdagskveld hadde det nydeligste måneskinn jeg har sett på veldig lenge. jeg kom hjem litt sent, men ble sittende å bare beundre månen da jeg kom fram. selv om det var mørkt så lyste den opp. og gjorde noe med hele stemningen. slik at den gjorde det lyst.

det er noe med denne plasseringseffekten som jeg har skrevet om tidligere i sommer. det er månens plassering som gjør at den skinner så vakkert i mørket. for den skinner egentlig ikke av seg selv, men fordi den er plassert riktig i forhold til sola. men wow - hvilken effekt.

det er i mørket månen har størst effekt. for på dagtid når det er lyst kan du så vidt skimte månen. den er der og lyser, men det er i mørket den virkelig utgjør en forskjell.

i det vi får jesus inn i livene våre skjer det en forandring. alt blir nytt. og vi har potensial til å lyse.

du har best effekt når du er plassert slik at du konstant lar Gud skinne og ha direkte påvirkning på livet ditt, og samtidig at du er plassert der det trengs mest at du skinner. i mørket. for mennesker som enda ikke har blitt kjent med jesus. der det mangler svar. der det virker håpløst. der situasjonene er vanskelige. der mennesker sliter. der kan du få skinne! slik at mørket ikke lenger oppleves mørkt. men blikket festes på det som lyser. fordi øyne alltid dras mot lys.

jesaja9:2_det folket som vandrer i mørke, får se et stort lys. over dem som bor i dødsskyggens land, stråler lyset fram.

jesaja58:10_hvis du åpner din sjel for den sultne og metter den ydmykende sjel, da skal ditt lys renne i mørket, og ditt mørke skal bli som høylys dag.


jesaja60:1-3_stå opp, bli lys! for ditt lys kommer! herrens herlighet stiger opp over deg. for se, mørket dekker jorden, og dypt mørke er over folkene. men herren stiger opp over deg, hans herlighet åpenbares over deg. folkeslagene skal komme til ditt lys, og og kongen til glansen som er steget opp over deg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar